När Vings medarbetare reste på semester i somras var det Mallorca som toppade listan över de resmål man besökte under sin ledighet – resmålet ligger sedan länger i topp också hos Vings kunder.

Ving har sammanställt statistiken på vart researrangörens medarbetare reste sommaren 2015. Andra favoriter vid Medelhavet är Rhodos följt av Antalyaområdet i Turkiet samt Kreta. Till Mallorca kan man resa med Ving från 18 flygplatser sommaren 2016 och välja bland 20 resmål och 182 hotell i programmet. Några av de populäraste hotellen är Vings egna familjehotell Sunwing Alcudia Beach och Sunwing Cala Bona Beach samt vuxenhotellen Sunprime Monsuau, Sunprime Palma Beach och Sunprime Waterfront. Ving har även golfpaket, cityresor till Palma samt paketresor med reguljärflyg utöver charterresorna.

– Att Mallorca lockar våra medarbetare i lika stor utsträckning som våra kunder är ytterligare ett kvitto på hur bra både resmål och hotell är. Mallorca erbjuder något för alla med sina härliga stränder, pittoreska små byar och storstadspuls i Palma stad. Det är ett resmål som jag själv återvänder till år efter år, säger Magdalena Öhrn, informationschef på Ving.