Tanken bakom projektet är att kombinera de fyra elementen jord, eld, vatten och luft vilket är ett stående tema i de 31 lägenheter som ingår i projektet. Allt material är noga utvalt och av högsta kvalitet och under en begränsad tid kommer det att finnas möjlighet att skräddarsy interiören i bostaden efter dina behov.

ELEMENTS erbjuder 24 timmars concierge-service och en enastående standard som kommer att tillfredsställa även de mest kräsna kunderna. Beläget på gångavstånd från marinan i Puerto Portals och sandstranden i Portals har detta bostadsområde ett unikt läge i ett område där inget mer projekt av detta slag kommer att vara möjligt i framtiden. De flesta av lägenheterna erbjuder spektakulär utsikt över havet, bergen, Puerto Portals och Palma.

– Puerto Portals är ett välkänt och populärt område i det lyxigare sydvästra Mallorca. ELEMENTS projektet är på många sätt unikt då det erbjuder hög kvalitet och utmärkt läge i ett så pass eftertraktat område. Vi välkomnar givetvis den här typen av speciella projekt och vi har redan flertalet intressenter säger Ahmet Senoglu, partner på Mallorcafastigheter och ansvarig för nya fastighetsprojekt.

För den som söker avkoppling eller träning finns spaMENTS, som erbjuder en lounge för vila, utomhuspool, en uppvärmd inomhuspool och ett gym. ChillMENTS är ELEMENTS trädgård, konstruerad enligt Feng Shui, där eld och vatten förenas för att ge en harmonisk atmosfär där du kan koppla av eller grilla med dina vänner. För att upprätthålla en nivå av högsta kvalitet, använder ELEMENTS varumärken som Corian, Dornbracht, Grohe och Miele.

Puerto Portals är beläget endast 5 minuter med bil från Palma och är bland det mest eftersökta områdena i sydväst. Puerto Portals är utmärkt för dem som vill kombinera en semesterliknande livsstil med året runt boende. Sydväst kännetecknas av förstklassiga hotell, fantastiska restauranger, barer och nattliv, av vilket mycket är centrerat kring lyxhamnen Puerto Portals. Där finns ett brett utbud av aktiviteter för barn och sportintresserade, inklusive en mycket bra tennisklubb, Bendinats golfbana, en välutrustad marina och Marineland.

Priserna på ELEMENTS börjar från 855.000 euro för en markplanslägenhet upp till 2.650.000 euro för takvåning med privat takterrass. Mer information hittar du hos Mallorcafastigheter.