San Agustin är den perfekta platsen för den som vill bo nära stranden och Palma centrum. Den ligger bara 10 minuters bilresa från Palma och inom några minuters promenad till närmaste sandstrand, Cala Major. The Real Golf Bendinat, köpcentret Porto Pi och den härliga strandpromenaden Paseo Maritimo ligger också i närheten.

Byggnaden ligger precis bakom det 5-stjärniga boutiquehotellet Maricel och ett stenkast från den vackra sydvästkusten på Mallorca med flera härliga sandstränder. De lägenheter som ligger på bottenvåningen kommer att ha delvis havsutsikt och våningarna högre upp kommer att bjuda på fantastiska vyer över havet. Takvåningarna ligger avskilda och har privat pool. Bostadsområdet är trevligt och gatan är lugn och stillsam med alla bekvämligheter, restauranger inom gångavstånd.

Ahmet Senoglu, projektutvecklare på Mallorcafastigheter, har varit involverad med utformningen av lägenheterna och är entusiastisk över att kunna erbjuda dessa lyxiga bostäder med ett fantastiskt läge nära havet och Palma.

– Efter framgångarna med våra tidigare projekt i San Agustin, är vi på Mallorcafastigheter stolta att kunna presentera ett nytt och exklusivt projekt i samma område, säger Ahmet med ett leende på läpparna.

Lägenheterna beräknas vara klara under hösten 2016 och det kommer att finnas totalt 5 lägenheter i byggnaden. Samtliga är producerade med material av förstklassig kvalité och interiören är elegant och stilfull av senaste design.

Mer information hos Mallorcafastigheter