Träningsresor, aktiva resor och upplevelser är några av de tydligaste resetrenderna för 2016. För att möta den stora efterfrågan på träningsresor ökar Apollo utbudet ytterligare. Utbudet har redan mångdubblats sedan starten 2009.

Fler träningshotell, nischade träningsresor, ett utökat träningsutbud på koncepthotell och renodlade träningsresor som kombineras med unika upplevelser är några områden Apollo satsar på. Totalt har researrangören tolv Apollo Sports hotell på åtta olika destinationer Fuerteventura, Kreta, Rhodos, Mallorca, Madeira, Gran Canaria, Lanzarote och Phuket. Utöver det erbjuds gratis gruppträningsklasser och välutrustade gym på alla Apollo Mondo Family Resorts.

– Tiden när vi nöjer oss med att bara ligga på stranden är förbi. Vi vill göra mer, uppleva mer, lära oss mer och utforska nya platser. Det betyder att vi inte längre nöjer oss med ett ordinärt gym på ett hotell. Vi ställer större krav än så. Och det gör vi på Apollo med, säger Peter Browall som är chef för Apollo Sverige.

– Träning har varit en del av Apollo Mondo-konceptet från början. Och det utvecklas ständigt. I sommar erbjuder vi t ex som nyhet yoga på alla Apollo Mondo Selected hotell. Simskola på alla Mondo Family Resorts fortsätter vi förstås med, fortsätter Peter Browall.

Källa: Apollo