Mallorca är svenskarnas favoritresmål nummer ett och har så varit genom de senaste 50 åren och sedan tidigare erbjuder Ving resor till 20 resmål runt hela Mallorca. Sa Coma är en liten ort på den östra kusten, straxt söder om den mer välkända turistorten Cala Millor.

Sa Coma är känt för sin fina, kilometerlånga sandstrand som är långgrund och barnvänlig. Längs stranden går en bilfri strandpromenad där butiker, caféer, restauranger och några barer, ligger sida vid sida. Här serveras allt från enklare rätter till nyfångad fisk tillsammans med en härlig utsikt över havet. Om man tycker att det blir för lugnt i Sa Coma är det bara några kilometer till den större orten Cala Millor. I Sa Coma erbjuder Ving två hotell. Fem-vingade SENTIDO Mallorca Palace och tre plus-vingade THB Sa Coma Platja. Båda med bra läge, nära den fina stranden och strandpromenaden. För den som önskar kan All Inclusive köpas till.

– Mallorca har verkligen något för alla. Den dramatiska västkusten, jordbrukslandskapen och Palma, som är en av Europas mest trendiga storstäder. Dessutom erbjuder vi boende för alla smaker. Två populära Sunwing-hotell för barnfamiljerna, två Sunprime-hotell för dem som resor utan barn och så ytterligare 150 hotell att välja mellan, säger Magdalena Öhrn, informationschef Ving.

Flyg med Thomas Cook Airlines Scandinavia från Stockholm till/från Mallorca, boende på hotell THB Sa Coma Platja i en vecka. Avresa 12 maj 2015, 5 775: -/person i delad tvårumslägenhet mot havssidan.